Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت، عرضه‌ی گوشی هوشمند وان‌پلاس نورد (OnePlus Nord) در ایالات متحده که گامی برای توسعه‌ی محصولات مقرون‌به‌صرفه‌ی وان‌پلاس تلقی می‌شود، بسیاری از کاربران را هیجان‌زده کرده است. گوشی هوشمند یادشده درست وقتی به‌دست کاربران می‌رسد که قیمت محصولات پرچم‌دار این شرکت چینی همچون وان پلاس 8 تی (OnePlus 8T) افزایش یافته و ممکن است مصرف‌کنندگان به گوشی هوشمند ارزان‌قیمتی نیاز داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوشی‌های ارزان‌قیمت با عملکرد مناسب همیشه گزینه‌ی ایدئالی هستند.

پس از اینکه مشخص شد گوشی‌های هوشمند وان پلاس نورد N10 5G و N100 با سیستم‌عامل اندروید 10 روانه‌ی بازار می‌شوند و تنها یک نسخه از به‌روزرسانی را دریافت خواهند کرد، هیجان کاربران اندکی فروکش کرد. درواقع، سؤال این است: هنگام عرضه‌ی محصولی با نسخه‌ی پیشین اندروید، ارائه‌ی پلتفرم کنونی برای این دستگاه به‌روزرسانی نامیده می‌شود؟

وان‌پلاس در عرضه‌ی این‌چنینی محصولاتش تنها نیست؛ زیرا بسیاری از گوشی‌های ارزان‌قیمت اندرویدی، تنها یک نسخه از به‌روزرسانی را دریافت می‌کنند و ارزان‌قیمت‌ترینِ آن‌ها حتی ممکن است به‌روز نشوند. همچنین وان‌پلاس برای گوشی‌های هوشمند یادشده، دو سال ارائه‌ی به‌روزرسانی‌های امنیتی را نوید داده است. این نوع به‌روزرسانی‌ها حتی اگر آن‌قدرها هم جذاب نباشند، درمقایسه‌با به‌روزرسانی‌های پلتفرم بسیار بااهمیت هستند. با تمام آنچه گفته شد، به‌روزرسانی‌ها در محصولات مقرون‌به‌صرفه‌ی وان‌پلاس بازهم چندان دلگرم‌کننده به‌نظر نمی‌رسد.

با اینکه نوکیا این روزها آن‌چنان شناخته‌شده نیست، می‌تواند گوشی‌های هوشمند ارزان‌قیمت‌تری تولید کند که دو بار به‌روزرسانی سیستم‌عامل اندروید و برای سه‌ سال به‌روزرسانی امنیتی را دریافت می‌کنند. همچنین، محصولات مقرون‌به‌صرفه‌ی نوکیا درست همچون گوشی جدید وان‌پلاس، یعنی وان پلاس 8 تی، عموما با جدیدترین نسخه‌ی اندروید روانه‌ی بازار می‌شوند.

درمقابل، سامسونگ با نسخه‌های مختلف اندروید در ارائه‌ی به‌روزرسانی برای گوشی‌های اقتصادی‌اش رفته‌رفته عملکرد بهتری داشته است. در بحث مربوط به ارائه‌ی به‌روزرسانی، این شرکت برای سال‌ها تمسخر می‌شد؛ ولی سیاست کره‌ای‌ها در این حوزه ۱۸۰ درجه‌ تغییر کرده است. چه کسی فکرش را می‌کرد که در سال ۲۰۲۱، کاربران از وان‌پلاس بخواهند که در زمینه‌ی به‌روزرسانی پلتفرم عملکردی همچون سامسونگ داشته باشد؟

برای تصمیم‌گیری شرکت در این حوزه دلایل فراوانی وجود دارد؛ بااین‌حال، تمامی این دلایل به‌احتمال زیاد با میزان سود ارتباط دارند. نمی‌توان کاملا از نحوه‌ی عقد قراردادِ به‌روزرسانی‌های پلتفرم بین سازندگان تلفن‌همراه و تراشه‌سازها اطمینان داشت؛ اما مطمئنا کوالکام و دیگر سازندگان تراشه از روی خیرخواهی چنین کاری انجام نمی‌دهند. پس از این مرحله، ساخت مجدد نرم‌افزار روی پلتفرم جدید، آزمایش آن، ازبین‌بردن باگ‌ها و درنهایت، انجام دوباره‌ی تمامی آن‌ها برای نسخه‌ی جدیدتر زمان‌بر و مستلزم هزینه است. انتشار به‌روزرسانی کامل سیستم‌عامل برای قشر عظیمی از مشتریان چندان آسان نیست.

بااین‌حال همان‌گونه که پیش‌تر ذکر شد، نوکیا می‌تواند به‌روزرسانی‌های بیشتری برای محصولاتش ارائه دهد؛ درنتیجه با درنظر‌گرفتن گوشی‌های این شرکت فنلاندی، حتی لازم نیست گوگل پیکسل 4a را به‌عنوان نمونه‌ای بارز از نحوه‌ی ارائه‌ی به‌روزرسانی برای گوشی‌های ارزان‌قیمت ذکر کرد. همچنین در محصولات یادشده، پای شرکت عظیم خوشه‌ای در میان نیست که در گذشته روی نوکیا تسلط داشت و HMD گلوبال این گوشی‌های هوشمند را با برند نوکیا تولید می‌کند و می‌فروشد.  محصول میان‌رده‌ی گوگل یکی از بهترین گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه‌ی اندرویدی است.

یکی از دلایل اصلی برای شک‌وشبهه درباره‌ی به‌روزرسانی‌های آینده‌ی وان‌پلاس، ناامیدی کاربران در سناریوهایی مشابه است. برای مثال، TCL و بقایای شرکت بلک‌بری موبایل با وجود وعده‌های پیشین، کاربران گوشی هوشمند‌ KEY2 را با ارائه‌ندادن به‌روزرسانی ناکام گذاشتند. درواقع، وعده‌هایی درباره‌ی به‌روزرسانی‌های آینده که از ابتدا درخور نیستند، دست آخر نتیجه‌ی مناسبی نخواهند داشت. در این لحظه، تنها می‌توان امید داشت که وان‌پلاس به‌روزرسانی‌های امنیتی سه‌ماهه را برای سری نورد ارائه دهد.

تمامی گوشی‌هایی که کاربران درحال‌حاضر می‌خرند، قابلیت پنج سال کامل به‌روزرسانی پلتفرم و پچ‌های امنیتی مرتبط را دارند. اپل می‌تواند آیفون SE سیصد دلاری را برای پنج سال یا بیشتر به‌روز کند؛ درنتیجه وان‌پلاس نیز می‌تواند چنین کاری انجام دارد که هیچ‌گاه این‌گونه نخواهد شد. بااین‌حال، نوکیا امکان ارائه‌ی چندین به‌روزرسانی پلتفرم و سه سال به‌روزرسانی‌های امنیتی را با گوشی هوشمند ۱۳۰ دلاری نوکیا 2.3 مهیا می‌کند و وان‌پلاس نیز اگر بخواهد، می‌تواند روند مشابهی در پیش گیرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گوشی هوشمند اندروید اندروید 11 ارائه ی به روزرسانی گوشی های هوشمند مقرون به صرفه ی روزرسانی ها گوشی هوشمند ارزان قیمت وان پلاس ی پلتفرم ی گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۱۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، پایگاه خبری استریت تایمز گزارش داد که ارتش کره جنوبی استفاده از گوشی تلفن همراه آیفون را برای پرسنل نظامی این کشور ممنوع و دلیل آن را عدم انطباق دستگاه‌های آیفون با محدودیت‌های مشخص شده در سند امنیت دفاع ملی ارتش این کشور برای کنترل دستگاه‌های تلفن همراه و نشت اطلاعات حساس از طریق ضبط صدا اعلام کرده است.

استریت تایمز این خبر را به نقل از گروهی از افسران ارتش بدون ذکر مشخصات‌ آنها نقل کرده است.

این رسانه مدعی است که تصمیم برای ممنوعیت آیفون در ارتش از جلسات مشترکی گرفته شده که توسط ستاد ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی برگزار شده است.

همچنین پایگاه خبری the defense post که اخبار حوزه‌های نظامی و فناوری را منتشر می‌کند، با ذکر این خبر اعلام کرد اگر این ممنوعیت در همعه واحدهای نظامی اجرا شود، حدود ۵۰۰ هزار پرسنل ارتش کره جنوبی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

در سند منتشره توسط استریت تایمز، علاوه بر ممنوعیت استفاده از گوشی‌های آیفون آمریکایی در ارتباطات رسمی، هرگونه استفاده از آیفون در ارتباطات غیررسمی مانند تماس‌های تلفنی خصوصی در داخل ساختمان‌های نظامی هم ممنوع شده است.

استریت تایمز آورده است: این ممنوعیت بطور آزمایشی در شهر گیریونگ برای نیروهای ارتش در حال اجرا است و احتمالا همه واحدهای دیگر در سراسر کره جنوبی را شامل می‌شود و علاوه بر تلفن همراه، ساعت‌های هوشمند هم ممنوع می‌شود.

اجرای آزمایشی این طرح در گیریونگ به‌دلیل اهمیت بالای این شهر در وجود ستاد ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی در آن با حدود ۱۰ هزار پرسنل است.

استریت تایمز به‌ نقل از منابع خود تصریح کرده است، گوشی‌های هوشمند مبتنی بر اندروید از جمله شرکت سامسونگ، از این ممنوعیت مستثنی خواهند شد و در این سند به صراحت آمده است که «آوردن آیفون‌ها کاملاً ممنوع خواهد بود».

وزارت دفاع ملی کره برنامه امنیتی برای کنترل دستگاه‌های تلفن همراه در مراکز نظامی را در آگوست ۲۰۱۳ برای کاهش خطر نشت اطلاعات معرفی کرد و دستور استفاده از این برنامه امنیتی در مراکز نظامی از سال ۲۰۲۱ برای همه پرسنل تمدید شد.

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • هشدار/ این دو موبایل دیگر بروزرسانی دریافت نخواهند کرد
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی