Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت، اکنون مدتی است که وان‌پلاس به یکی از معروف‌ترین شرکت‌های چینی سازنده تلفن همراه تبدیل شده است. این تولیدکننده مانند بسیاری از شرکت‌های چینی، شروع به فروش گوشی‌ مقرون‌به‌صرفه با کیفیت مناسب کرد و پس از مدتی موفق شد در بازار چندین کشور مختلف نفوذ کند. به‌تازگی گزارش جدیدی از وان‌پلاس در فضای مجازی منتشر شده است که بعضی ویژگی‌های نمایشگر گوشی هوشمند آینده آن را مشخص می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال گذشته و با تولید گوشی هوشمند 7 Pro، وان‌پلاس در حال تلاش برای پیشرفت عملکرد نمایشگر مایع (Fluid Displays) است که می‌تواند نرخ نوسازی ۹۰ و ۱۲۰ هرتزی ارائه دهد. این قابلیت برای اهداف بازاریابی، در همه‌ی محصولات این شرکت به غیر از یکی از آن‌ها، برجسته شده است. اما دستگاهی که قرار نیست از این ویژگی پشتیبانی کند، کدام محصول این شرکت است؟

ما در حال صحبت کردن درباره‌ی وان پلاس نورد N100 هستیم. این گوشی هوشمند درکنار Nord N10 در اواخر اکتبر رونمایی شد. شرکت سازنده این دستگاه را برای عده‌ای فرستاده است تا آن را بررسی و نظرات خود را در فضای مجازی منتشر کنند. در فهرست مشخصات این دستگاه یک نمایشگر ۶۰ هرتزی دیده می‌شود. این مسئله کمی تعجب‌آور است؛ زیرا قرار بود گوشی مذکور تفاوت‌های اندکی با Oppo A53 و A53s داشته باشد؛ هر دو دستگاه یادشده دارای نمایشگرهای ۹۰ هرتزی هستند.

وان‌پلاس امروز از راز صفحه‌نمایش گوشی N100 پرده برداشت. طبق گفته‌ی مسئولان این شرکت، گوشی هوشمند یادشده نیز دارای پنل ۹۰ هرتزی است و گزینه‌ای در تنظیمات دستگاه وجود دارد که کاربران می‌توانند با استفاده از آن، نرخ نوسازی دستگاه را بین ۶۰ و ۹۰ هرتز انتخاب کنند. البته گفته می‌شود نرخ نوسازی پیش‌فرض روی ۶۰ هرتز تنظیم شده است. در ادامه می‌توانید اسکرین‌شات منتشرشده از تنظیمات نرخ نوسازی این دستگاه را مشاهده کنید:

 پس از اینکه Android Authority یک دستگاه Nord N100 را در انگلستان خریداری کرد و متوجه شد دارای پنل ۹۰ هرتزی است، وان‌پلاس اظهارات قبلی خود در مورد ارسال تلفن با صفحه‌نمایش ۶۰ هرتزی را پس گرفت. این شرکت در جدیدترین خبر خود گفت:

گوشی N100 به نمایشگر ۹۰ هرتزی مجهز است. نرخ نوسازی نهایی به تنظیمات، برنامه‌های استفاده‌شده و محدودیت‌های پردازش بستگی دارد.

عبارت آخر یعنی «محدودیت پردازش» می‌تواند برای فهمیدن اینکه چرا وان‌پلاس در تبلیغات خود به ویژگی مذکور اشاره نکرده است، به ما سرنخی بدهد. اگر کاربر حالت نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی را فعال کند، تراشه‌ی اسنپدراگون ۴۶۰ آن نمی‌تواند در تمام مدت تجربه کاملا روانی ارائه دهد که راضی‌کننده باشد. مسئله‌ی مذکور ممکن است دلیل این باشد که چرا این شرکت از ابتدا وانمود کرد چنین قابلیتی اصلا وجود ندارد و دردسترس نیست.

حتی اگر چنین باشد، کم‌ جلوه دادن قابلیت‌های یک محصول توسط سازنده‌ی آن امر عجیبی است؛ به‌خصوص که بخش‌های بازاریابی معمولا دوست دارند دقیقا عکس این کار را انجام دهند. حتی بعضی مواقع دیده است که شرکت‌های سازنده به‌گونه‌ای محصول خود را تبلیغ می‌کنند که گویی با نبود آن مشکلی در زندگی ما به ‌وجود می‌آید. اما به‌طور کلی، احتمالا دارد وان‌پلاس به معرفی قابلیت‌هایی که تجربه کاربری را بهتر نمی‌کنند، علاقه‌ای نداشته باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نمایشگر وان پلاس صفحه نمایش گوشی هوشمند گوشی هوشمند نرخ نوسازی وان پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف گاز متان در سیاره سرخ

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، ناسا گازی را در مریخ شناسایی کرده که توسط موجودات زنده روی زمین تولید می‌شود و با این کشف، دانشمندان درباره ذخایر پنهانی سیاره گیج شده‌اند.

مریخ نورد کنجکاوی ناسا بار‌ها متان را در مریخ، به ویژه در نزدیکی محل فرود آن در داخل دهانه گیل با عرض ۹۶ مایل (۱۵۴ کیلومتر) شناسایی کرده است.

بنابر داده‌های به دست آمده، متان در مریخ رفتار نامنظمی دارد. فقط در شب یافت می‌شود و به صورت فصلی در نوسان است و به طور غیرمنتظره‌ای به سطوح ۴۰ برابر بیشتر از حد معمول افزایش می‌یابد. 

نکته قابل توجه دیگر این است که متان به مقدار قابل توجهی در جو مریخ وجود ندارد و در سایر مناطق سیاره سرخ در نزدیکی سطح نیز رصد نشده است.

گروهی از محققان ناسا به رهبری الکساندر پاولوف، دانشمند حوزه سیاره‌شناسی می‌گویند، احتمالا متان زیر نمک جامد قرار دارد و تنها زمانی از آن خارج شود که دما در مریخ افزایش یابد، بدین شکل که دمای زیاد در طول روز پوسته را تضعیف می‌کند و به آزادسازی این گاز منجر می‌شود، امکان دیگری که در نظر گرفته می‌شود این است که وزن سنگین مریخ‌نورد کنجکاوی هنگام حرکت آن بر روی سطح پوسته را می‌شکند و به متان اجازه انتشار می‌دهد.

تا کنون تشخیص متان در جوی مریخ موضوع حیاتی برای دانشمندان و محققان بوده است، چراکه وجود این گاز ممکن است نشان‌دهنده وجود فعالیت موجودات زنده بر روی سیاره باشد، اما به نظر می‌رسد که این نوع از گاز که توسط کنجکاوی شناسایی شده نشان فعالیت موجودات زنده نیست و احتمالاً از فعالیت‌هایی نظیر تجزیه آلی مواد زیرسطحی برمی‌آید. به عبارت دیگر، ممکن است  مریخ‌نورد کنجکاوی در حقیقت برخورد متان را از زیرسطح مریخ شناسایی کرده باشد.

این یافته‌های جدید می‌تواند به دانشمندان کمک کند تا بهتر درک کنند که متان در مریخ از کجا می‌آید و چگونه تولید می‌شود؛ این موضوع می‌تواند به بررسی ماهواره‌ها و نهاد‌های دیگر برای تحقیقات آینده درباره این سیاره بیانجامد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • کرونوس؛ نخستین زیردریایی رادارگریز جهان با قابلیت چرخش 180 درجه در سرعت کامل(+فیلم و عکس)
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!