Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در یک حادثه‌ی عجیب و خطرناک، گوشی وان‌پلاس نورد ۲ یک کاربر هنگام دوچرخه‌سواری منفجر شده است. همسر این کاربر در توییتر نوشته: «امروز صبح حوالی ساعت ۶ صبح، همسرم با وان‌پلاس نورد ۲ که فقط ۵ روز قبل خریده، برای دوچرخه‌سواری از منزل خارج شد. حین دوچرخه‌سواری گوشی ناگهان منفجر شده و به دلیل همین موضوع او تصادف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در ادامه می‌توانید تصاویر منتشر شده‌ی مربوط به این گوشی را مشاهده کنید. در این میان سخنگوی وان‌پلاس اعلام کرده که با این فرد تماس گرفته‌اند تا ماجرای انفجار را بررسی کنند. بعد از تماس وان‌پلاس، این کاربر پست خود را حذف کرده است.

این اتفاق در سایت ردیت سروصدای زیادی راه انداخته و برای کاربران زیادی این سؤال پیش آمده که آیا با خیال راحت می‌توانند از این گوشی استفاده کنند یا نه.

انفجار باتری گوشی یکی از خطرناک‌ترین اتفاق‌هایی است که ممکن است برای ما رخ بدهد. انفجار باتری گوشی موبایل نه تنها باعث خطر سوختگی شدید و عمقی، بلکه خطر مرگ را هم به دنبال دارد؛ به همین دلیل باید از بروز آن جلوگیری کرد.

این روز ها تب خبر های منفجر شدن باتری اسمارت فون ها، بسیار داغ می باشد. این موضوع تنها در مورد گوشی های رده پایین نبوده و در گوشی های به روز همچون آیفون‌های اپل و گوشی‌های کمپانی بلک‌بری نیز شاهد آن هستیم.

اما بیشترین سروصدا و رسانه ای شدن این موضوع، مربوطه به انفجار باتری گوشی گلکسی نوت ۷ سامسونگ می باشد که باعث شد تمامی نگاه ها به این مشکل جلب گردد. تنها دو روز پس از رونمایی و عرضه گوشی فبلت گلکسی نوت ۷، صدور دستور فراخوانی این محصول توسط سامسونگ صورت گرفت چرا که کمپانی سامسونگ متوجه نقصی در این گوشی شده که باعث انفجار و آتش سوزی این محصول شده است. هر چند که پس از ویرایش و ترمیم این گوشی ها باز هم انفجار باتری به قوت خود باقی بوده و سامسونگ را به دردسر انداخت!

از این رو، کمپانی سامسونگ که موفق به تشخیص عامل این مشکل نشد کاملا از ادامه عرضه فبلت گلکسی نوت 7 انصراف داد. البته تا زمان رسیدن سامسونگ به این تصمیم، عده زیادی از کاربران قربانی این اشتباه شدند. اما واقعا چه چیزی باعث انفجار باتری یک گوشی هوشمند می گردد؟ چگونه می توانیم مانع از بروز انفجار در گوشی خود شویم؟

ما در این گزارش قصد داشته به طور کامل و مفید علت انفجار گوشی های هوشمند را شرح داده و راهی را برای جلوگیری از این اتفاق بیان نماییم.

اگرچه انفجار ناگهانی گوشی‌های هوشمند خبر جدیدی نیست، اما چند سال قبل انفجار زنجیره‌ای بخش بزرگی از فبلت های  گلکسی نوت ۷ سامسونگ در سر خط خبرها قرار گرفت و سامسونگ ناچار شد تمام گوشی‌های فروخته شده را پس بگیرد.

حالا باید ببینیم روند انفجار برای دیگر گوشی‌های وان‌پلاس نورد ۲ موجود در دست کاربران اتفاق می‌افتد یا نه. برای یادآوری باید بگوییم که این گوشی از باتری بزرگ ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد و به لطف پشتیبانی از شارژ سریع ۶۵ واتی، در عرض فقط ۳۰ دقیقه شارژ باتری آن از ۰ به ۷۰ درصد می‌رسد.

در تاریخ ۱۹ آگوست ۲۰۱۶، سامسونگ پرچم‌دار خود یعنی «فبلت گلکسی نوت ۷» (Galaxy Note 7) را معرفی کرد. این گوشی که قرار بود یکی از بهترین محصولات سامسونگ باشد، بلای جان این شرکت شد. بعد از آن‌که تعداد گوشی‌هایی که منفجر می‌شدند از حد انتظار فراتر رفت، در ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۶ سامسونگ اعلام کرد که تمام گوشی‌های نوت ۷ جمع‌آوری بشوند.

سامسونگ سپس تصمیم گرفت این گوشی‌ها را با باتری‌های جدیدی روانه بازار کند. اما تا اکتبر ۲۰۱۶، تعداد زیادی از این گوشی‌های جدید هم به دلیل حرارت زیاد باتری منفجر ‌شدند.

در ۱۱ اکتبر، سامسونگ رسما خط تولید این گوشی را متوقف و اعلام کرد تمام گوشی‌های نوت ۷ دوباره جمع‌آوری شوند. درنهایت در دسامبر ۲۰۱۶، سامسونگ به‌روز‌رسانی را برای کشورهای کانادا و آمریکا منتشر کرد که این گوشی‌ها دیگر به اینترنت متصل نشده و همچنین شارژ نشوند.

این حوادث ضربه‌ی سختی را به سامسونگ وارد کرد، به‌طوری‌که سود کوتاه‌مدت این شرکت را به یک‌سوم مبلغ پیش‌بینی‌شده کاهش داد. طبق گزارش‌های رسمی سامسونگ، حدود ۹۶ درصد از دارندگان نوت ۷، گوشی خود را تحویل داده‌اند. البته طبق اظهارات یکی از مقام‌های سامسونگ این آمار نزدیک به ۹۹ درصد است.

بالاخره بعد از ماه‌ها تحقیق مفصل توسط سامسونگ، این شرکت اعلام کرد که دو نوع مشکل مجزا در این دو سری از باتری‌ها، علت حرارت زیاد آن‌ها و سپس انفجار بوده است. طبق اظهارات این شرکت، باتری‌های سری اول، دچار مشکل در بخش بالای آن بودند. این مشکل به همراه طراحی نامناسب قاب بیرونی باتری‌ها و ظرفیت زیاد آن باعث می‌شد که به‌سرعت داغ شوند. همچنین مشکل دیگر این باتری‌ها، نداشتن ظرفیت کافی برای تمام الکترود‌های داخل آن بود که درنهایت باعث اتصال کوتاه می‌شد.

به همین دلیل سامسونگ تصمیم گرفته در باتری‌های جدید خود فضای بیشتری را در داخل باتری اختصاص بدهد. اما مشکل باتری‌ گوشی‌های تعویض شده، طبق اظهارات سامسونگ بیشتر به عجله‌ی سازنده‌ی باتری‌ها بازمی‌گشت. بر اساس گزارش‌ها بعد از حوادثی که در باتری‌های سری اول پیش آمد، سامسونگ فشار بیشتری برای تولید باتری نسل دوم بر شرکت سازنده وارد آورد. به دلیل همین فشار بود که مشخص شد بیشتر آن‌ها در جوش مشکل داشتند و البته تعدادی هم نوار عایق چندان مناسبی نداشتند.

پس از داستان انفجار پرچمداران گلکسی نوت ۷، موضوع انفجار گوشی‌های هوشمند تبدیل به یک مبحث داغ در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی شد. اخیراً یک کاربر ادعا کرده است که گوشی آیفون XS Max او زمانی که در جیبش بوده بدون هیچ دلیل خاصی منفجر شده است.

ماجرای انفجار گوشی‌های آیفون چندان جدید نیست، پیش از این ویدئویی از انفجار گوشی آیفون۷ در فضای مجازی منتشر شده بود، چندی بعد یک کاربر مدعی شده بود که گوشی آیفون X درون کیفش آتش گرفته است، اما این موضوع هیچ‌وقت اثبات نشد.

حال به تازگی یک کاربر به اسم J. Hillard گزارشی از انفجار گوشی آیفون XS Max خود به همراه عکس برای سایت iDrop News ارسال کرده است. بر اساس گزارش ارسال شده برای سایت iDrop، ساعت 3 عصر روز 12 دسامبر 2018 نزدیک شهر کلمبوس این کاربر متوجه بوی عجیبی می‌شود و ناگهان گوشی آیفون XS Max او که در جیب پشتش قرار داشت، شروع به آتش گرفتن می‌کند و باعث سوختگی پوست آن می‌شود.

در ادامه ماجرا، کاربر گوشی سوخته را به فروشگاه رسمی اپل می‌برد و تیم فنی اپل پس از بررسی محصول پیشنهاد یک دستگاه آیفون XS Max را به او می‌دهند و خبری از جبران خسارت جانی وارد شده به این شخص نبوده است.

در انتها، این کاربر درخواست فروشگاه اپل مبنی بر تعویض گوشی را قبول نمی‌کند و گوشی سوخته را با خود به خانه می‌برد و گزارش مربوط به این اتفاق را به همراه عکس برای سایت iDrop News به شکل اختصاصی ارسال می‌کند.

در ابتدا این کاربر بابت لباس سوخته و خدمات فعال شده بر روی سیم‌کارت این گوشی از فروشگاه اپل درخواست خسارت کرده بود اما آن‌ها حاضر به پرداخت این خسارت نشده بودند. 

به بهانه انفجار باتری گوشی وان پلاس نورد ۲ این روایات مشابه را بررسی کردیم. وان پلاس از تحقیقات مستقل در این زمینه خبر داده و تصریح کرده این اولین بار است که گزارشی در مورد انفجار گوشی نورد ۲ نسل پنجم وان پلاس منتشر می‌شود.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انفجار گوشی اخبار حوادث انفجار باتری گوشی وان پلاس نورد ۲ انفجار گوشی گلکسی نوت ۷ گوشی ها گوشی آیفون آیفون XS Max باتری ها یک کاربر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۷۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران، ردمی A ۲ پلاس در دسته ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار قرار می‌گیرد و فروشنده‌های موبایل آن را با ۶۴ گیگ فضای حدود چهار میلیون می‌فروشند.

گلکسی A ۰۵ s که جزو گوشی‌های جدید سامسونگ است، با همین فضای ذخیره‌سازی چهار میلیون و ۸۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود و خرید A ۱۵ سامسونگ نزدیک شش میلیون آب می‌خورد.

آیفون ۱۳ پرو مکس در طرف مقابل گرانقیمت‌ترین گوشی فعلی بازار است و در یکسری از مغازه‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی تا مرز ۱۳۵ میلیون قیمت خورده است.

پوکو X ۶ پرو شیائومی را این وسط می‌توانیم یکی از محبوب‌ترین میان‌رده‌های بازار بدانیم. ۱۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان قیمت دارد و رقیبی بریا میان‌رده‌های گردن‌کلفت سامسونگ محسوب می‌شود.

پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار موبایل

مدل

قیمت

گلکسی A۱۵ نسخه ۱۲۸+۴

شش میلیون تومان

گلکسی A۰۵s نسخه ۶۴+۴

چهار میلیون و ۸۵۰ هزار تومان

گلکسی A۵۴ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

گلکسی A۵۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

گلکسی A۳۴ نسخه ۱۲۸+۸،

۱۱ میلیون تومان

گلکسی A۳۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون تومان

گلکسی S۲۴ اولترا نسخه یک ترابایت

۹۵ میلیون تومان

ردمی نوت ۱۳، ۴G نسخه ۲۵۶+۸

هشت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس نسخه ۵۱۲+۱۶،

۲۳ میلیون تومان

ردمی A۲ پلاس نسخه ۶۴+۳ گیگ

چهار میلیون تومان

ردمی A۳ نسخه نسخه ۱۲۸+۴

پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

ردمی ۱۳C نسخه ۲۵۶+۸

شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

پوکو X۶ پرو نسخه نسخه ۵۱۲+۱۲،

۱۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ نسخه ۱۲۸ گیگ پارت‌نامبر CH

۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ پرو مکس نسخه یک ترابایت پارت‌نامبر ZAA

۱۳۵ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟