Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@15:15:38 GMT

شیائومی ۱۲ پرو یا وان پلاس ۱۰ پرو

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۵۹۸۰

شیائومی ۱۲ پرو یا وان پلاس ۱۰ پرو

فرارو- گوشی‌های OnePlus 10 Pro و Xiaomi 12 Pro، دو گوشی پرچمدار سطح بالا هستند که طرفداران بسیاری دارند و انتخاب بین آن‌ها برای کاربران بسیار دشوار است.


به گزارش فرارو، گوشی پرچمدار OnePlus 10 Pro به تازگی رسماً معرفی شده و یکی از پرچم‌داران عالی سال ۲۰۲۲ است. این گوشی دوربین‌های شگفت‌انگیز جدید و طراحی کاملاً تازه و همچنین نمایشگر فوق‌العاده، باتری بزرگ‌تر و قدرتمندترین پردازنده موجود را به بازار می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوشی OnePlus 10 Pro قرار است با همان قیمت اولیه شیائومی ۱۲ پرو وارد بازار شود. گوشی شیائومی ۱۲ بهترین پرچمدار شیائومی است که در پایان سال ۲۰۲۱ عرضه شد. در حالی که منتظر عرضه جهانی پرچمداران جدید هستیم، به مقایسه تفاوت‌های اصلی میان گوشی‌های OnePlus 10 Pro و Xiaomi 12 Pro می‌پردازیم. مشخصات کامل این دو دستگاه در جدول زیر خلاصه شده است.

طراحی

طراحی OnePlus 10 Pro مخالفان و موافقان بسیاری دارد و نظرات بسیار متفاوتی درباره آن ابراز شده است. گروهی از کاربران آن را دوست دارند و برخی نیز از آن متنفرند. ماژول بزرگ دوربین این گوشی برای همه مناسب نیست، اما صفحه نمایش خمیده آن شگفت انگیز است و همچنین گوشی از کیفیت ساخت عالی برخوردار است. صفحه نمایش گوشی شیائومی ۱۲ پرو از نظر زیبایی کمتر از رقیب چشمگیر است، اما پنل پشتی به لطف ماژول دوربین کوچکتر، زیباتر است. با این حال، در مجموع ابعاد بزرگ‌تری دارد و از وان‌پلاس ۱۰ پرو سنگین‌تر است، این در حالی است که باتری کوچک‌تری دارد. البته انتخاب میان این دو طراحی بیشتر سلیقه‌ای است و از کاربر به کاربر دیگر متفاوت است. با این حال در مجموع طراحی OnePlus 10 Pro به دلیل صفحه نمایش خمیده اش پرطرفدارتر است.

نمایشگر

گوشی OnePlus 10 Pro دارای فناوری LTPO 2.0 است که مصرف انرژی کمتری را ارائه می‌دهد، در حالی که گوشی Xiaomi 12 Pro از قابلیت Dolby Vision پشتیبانی می‌کند که کیفیت تصویر بالاتری را در سیستم عامل‌های استریم تضمین می‌کند. سایر ویژگی‌های آن‌ها تقریباً یکسان است. هر دو گوشی دارای پنل AMOLED با یک میلیارد رنگ، نرخ تجدید ۱۲۰ هرتز، گواهی HDR10+، وضوح تصویر Quad HD + 1440p و یک حسگر اثرانگشت در صفحه نمایش هستند. با این حال درک اینکه کدام یک از این دستگاه‌ها بهترین نمایشگر را ارائه می‌دهند تنها از طریق نگاه کردن به مشخصات آن‌ها روی کاغذ میسر نمی‌شود. از طرفی در حال حاضر، آزمایش آن‌ها نیز امکان پذیر نیست، زیرا گوشی OnePlus 10 Pro به تازگی رسمی شده است، بنابراین انتخاب برنده غیرممکن است.

سخت افزار و نرم افزار

وقتی صحبت از سخت افزار این دو گوشی به میان می‌آید، باید گفت با هم یکسان هستند و این نرم افزار است که تفاوت را ایجاد خواهد کرد. گوشی‌های OnePlus 10 Pro و Xiaomi 12 Pro از پلتفرم موبایل Snapdragon 8 Gen 1 که به روزترین محصول شرکت کوالکام است، استفاده می‌کنند. این پردازنده در کنار حداکثر ۱۲ گیگابایت رم LPDDR5 و حداکثر ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.1 استفاده می‌شود. هیچ محدودیتی از نظر عملکرد وجود ندارد، زیرا این گوشی‌ها قدرتمندترین مشخصات سخت‌افزاری را که می‌توانید از یک گوشی ۲۰۲۲ انتظار داشته باشید، در خود جای داده‌اند. سیستم عامل نصب شده در هر دو گوشی اندروید ۱۲ است، اما توسط رابط‌های کاربری مختلف سفارشی شده است. گوشی OnePlus 10 Pro روی ColorOS 12 اجرا می‌شود. در نقطه مقابل گوشی Xiaomi 12 Pro دارای MIUI 13 است. توجه داشته باشید که زمانی که پرچمدار OnePlus 10 Pro وارد بازار جهانی شود، برنامه OxygenOS 12 را اجرا خواهد کرد.

دوربین

روی کاغذ، دوربین گوشی شیائومی ۱۲ پرو جذاب‌تر به نظر می‌رسد، اما بهینه سازی Hasselblad روی دوربین گوشی OP10 پرو ممکن است ما را شگفت زده کند. شیائومی ۱۲ پرو دارای سه دوربین ۵۰ مگاپیکسلی است. این سیستم دوربین شامل سنسور اصلی با قابلیت OIS، سنسور تله فوتو با زوم اپتیکال ۲ برابر و لنز فوق عریض می‌شود. سنسور‌های گوشی OnePlus ۱۰ Pro مشابه شیائومی هستند، اما در کیفیت‌های ۴۸، ۸ و ۵۰ مگاپیکسلی ارائه شده اند. دوربین‌های وان پلاس ۱۰ پرو از زوم اپتیکال ۳.۳ برابری بهتر از رقیب برخوردارند و همچنین از میدان دید گسترده تری برای دوربین فوق عریض پشتیبانی می‌کنند.

باتری

گوشی پرچمدار OnePlus 10 Pro باتری بزرگتری نسبت به Xiaomi 12 Pro دارد و این احتمالاً مهمترین تفاوت بین این دو دستگاه است. گوشی OnePlus 10 Pro با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت، مطمئناً عمر باتری بیشتری را ارائه می‌دهد، اما در طرف مقابل گوشی شیائومی ۱۲ پرو به لطف شارژ سریع ۱۲۰ واتی سریعتر شارژ می‌شود.

قیمت

هر دو گوشی پرچمدار وان پلاس ۱۰ پرو و شیائومی ۱۲ پرو دارای قیمت اولیه ۶۵۰ یورو یا ۷۴۰ دلار در بازار چین هستند. ما هنوز نمی‌دانیم قیمت آن‌ها در سطح جهانی چقدر خواهد بود و حتی تاریخ عرضه‌ای برای بازار‌های جهانی وجود ندارد.

جمع بندی

گوشی OnePlus 10 Pro دارای ویژگی‌های برتری مانند باتری بزرگتر، ابعاد فشرده تر، زوم اپتیکال ۳.۳ برابر و صفحه نمایش منحنی است. در نقطه مقابل گوشی شیائومی ۱۲ پرو نیز دارای ویژگی‌های چشمگیری مانند دوربین فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی، شارژ سریعتر، ضخامت باریکتر و صفحه نمایش تخت می‌باشد. مهمترین نقطه ضعف این گوشی نسبت رقیب باتری کوچکتر آن است. به طور کلی، باتری‌های بزرگتر OnePlus 10 Pro می‌تواند آن را در سطح بالاتری قرار دهد، اما ممکن است از نظر کیفیت عکس پایین‌تر باشد. با این حال تا زمانی که تست‌های کامل دوربین در دسترس نباشد، نمی‌توانیم در این مورد نظر قطعی بدهیم.

منبع: gizmochina

منبع: فرارو

کلیدواژه: گوشی شیائومی ۱۲ پرو وان پلاس ۱۰ پرو گوشی پرچمدار گوشی OnePlus 10 Pro صفحه نمایش دو گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا

 استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آنها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آنها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • مدل «ددپول» گوشی پوکو F6 می‌سازد؟
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • مقایسه دوربین وان پلاس 12 در مقابل آیفون 15 پرو! (فیلم)
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • (ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند
  • غوغای دوربین گوشی پی70 هواوی / سامسونگ و اپل گرفتار شدند (فیلم)